Big Brother Awards 2007

On: September 17, 2007
Print Friendly, PDF & Email
About Erik Borra
Erik Borra is assistant professor in Journalism and New Media at the University of Amsterdam.

Website
http://www.erikborra.net    

De Belastingdienst, de NS, minister Rouvoet, Google, De Nederlandsche Bank, Schiphol, Maurice de Hond, Mark Rutte, het voorstel implementatie bewaarplicht verkeersgegevens, de plannen voor het Elektronisch Kinddossier, het voorstel nieuwe bevoegdheden voor de AIVD en het PNR Data Agreement zijn dit jaar door de jury van de Big Brother Awards genomineerd voor een Award.

Met de Awards worden personen, bedrijven, overheden en voorstellen te kijk gezet die het afgelopen jaar bij uitstek controle op burgers en inbreuken op privacy hebben bevorderd. In iedere categorie wordt op vrijdag 21 september 2007 één winnaar bekendgemaakt tijdens de openbare uitreiking om 20:00 in De Balie te Amsterdam.

Friday 21st of September, 20:00h @ de Balie, Amsterdam.

bigbrotherawards.nl

Comments are closed.